Firstbeat
Hyvinvointianalyysi

Työ ja hyvinvointi

Firstbeat Hyvinvointianalyysi kertoo kuinka keho reagoi arjen erilaisissa tilanteissa. Ympärivuorokautinen sykevälimittaus kuvaa yksilöllisesti kuormittavia ja palauttavia tekijöitä sekä liikunnan vaikutusta. Tieteellisesti kehitetty Hyvinvointianalyysi kertoo kehon voimavaroista ja nostaa pöydälle asiat, jotka parantavat jaksamista, kuntoa ja terveyttä. 

Hyvinvointianalyysi arvioi unen laatua ja riittävyyttä sekä auttaa löytämään ratkaisun paremman palautumisen saavuttamiseksi. Hyvinvointianalyysi kertoo, oletko riittävän aktiivinen ja onko harjoittelusi riittävän tehokasta saadakseen aikaan positiivisia terveysvaikutuksia ja kohottaakseen kuntoasi. 

Hallitse stressiä, palaudu paremmin, liiku oikein.

Firstbeat Hyvinvointianalyysi sisältää

  • Kolmen vuorokauden sykevälimittauksen arjessasi
  • Mittalaitteen toimituksen ja palautuskuoren
  • Henkilökohtaisen Hyvinvointianalyysi-raportin sähköpostitse
  • 30 min palautteen Firstbeatin asiantuntijalta, Hannalta
  • Toimenpidesuositukset hyvinvoinnin parantamiseksi

Hinta 149 €

Asiakaskokemuksia

Salla, 33, parturi-kampaaja
"Firstbeat laitteen käyttöönotto oli simppeli ja itse mittauslaite oli käytössä todella huomaamaton. Ohjeet oli yksinkertaiset ja päiväkirjan täyttö, sähköpostilinkin kautta oli helppoa. Mittauksen päätyttyä Hyvinvointianalyysin tulokset oli mielenkiintoista ja "herättelevää" luettavaa." Suosittelen mittausta kaikille, jotka ovat kiinnostuneita omasta hyvinvoinnista!